LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PROJEKTI

IAESTE natječaj za dodjelu stručnih praksi u inozemstvu

IAESTE natječaj za dodjelu stručnih praksi u inozemstvu - Studentski.hr

Studentska udruga IAESTE otvara Natječaj za dodjelu plaćenih stručnih praksi u inozemstvu koji traje od 21.10.2013. do 15.11.2013., te poziva sve zainteresirane studente na prezentacije o natječaju, udruzi i dosadašnjim iskustvima studenata koje se odvijaju na većini fakulteta koje obuhvaća Natječaj. Termini i lokacije nalaze se na web stranicama pojedinog fakulteta, www.facebook.hr/iaeste.zagreb i www.iaeste.hr .
IAESTE, udruga za međunarodnu razmjenu studentskih stručnih praksi na području prirodnih i tehničkih znanosti, poziva studente da plaćenom praksom u inozemstvu usavrše svoje znanje, postanu stručnjaci, steknu nezaboravna iskustva, upoznaju nove kulture, putuju diljem svijeta i slože svoju priču.
Prijaviti se mogu studenti 3. ili više godine studija prirodnih i tehničkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, sa ostvarenih minimalno 105 ECTS bodova. Potrebno je ispuniti online obrazac koji se nalazi na www.iaeste.hr/natjecaj i dostaviti potrebnu dokumentaciju u ured IAESTEa koji se nalazi na FSBu. Popis dokumentacije i ostale informacije potražite na www.iaeste.hr/natjecaj i www.facebook.com/iaeste.zagreb.