LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Valentina Pervan
/VALPERVAN
Datum registracije: 09.12.2021.
Zadnja aktivnost: 30.05.2022.
STUDENTSKA RAZMJENA

Hrvatska u očima Brazilca: „Stekao sam prijatelje, praktično iskustvo i trenutke koje ću pamtiti i nositi cijeli život”

Leonardo Mendes (22) student je iz Brazila koji je u Hrvatskoj radio preko Udruge za međunarodnu razmjenu studenata prirodnih i tehničkih znanosti (IAESTE) kako bi stekao svoje studentsko radno iskustvo. Ispričao nam je kako je izgledao njegov put i što to Brazil i Hrvatska imaju zajedničko.
STRANIM JEZICIMA DO POSLA

Znanje stranih jezika otvara razne poslovne prilike

Danas poslodavci traže i cijene poznavanje stranih jezika. Donosimo iskustva troje studenata koji govore više od dva strana jezika i smatraju to svojom prednošću na tržištu rada.
VOLONTIRANJEM DO POSLA

Kako izgleda volontiranje u Hrvatskoj i može li nam pomoći pri zaposlenju? Otkrili su nam studenti Cem Meriç Şefikoğulları i Ghada Rashad

Studenti Cem Meriç Şefikoğulları (20) iz Turske i Ghada Rashad (23) iz Egipta proveli su mjesec dana u glavnom gradu Hrvatske. Preko udruge AIESEC podučavali su turski i francuski jezik tijekom rujna 2021. godine na projektu World in the City. S nama su podijelili svoja iskustva i vještine koje su stekli zahvaljujući volontiranju.
DRUŠTVENA INTEGRACIJA

Ahmad Al Shalabe: „Ne možete sjediti doma i dobiti dobar posao. Za sve što želite morate se i potruditi i dobit ćete sve što poželite.“

Razgovarali smo s mladićem Ahmadom Al Shalabeom (28) koji je porijeklom iz Sirije, a u Hrvatskoj živi već sedam godina. Otkrio nam je kako izgleda njegov život u Hrvatskoj od samih početaka do danas.