LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Za ženske oči

FOTO: Slavni momci koje u školi nisu voljeli

Kad ih danas vidimo, ne možemo vjerovati da ih netko nije volio. Svojim su uspjehom pokazali kolegama iz školskih klupa da su bili u krivu.

Kad ih danas vidimo, ne možemo vjerovati da ih netko nije volio. Svojim su uspjehom pokazali kolegama iz školskih klupa da su bili u krivu.

Iako bismo danas teško povjerovali, neki slavni momci nisu bili omiljeni u školi. Danas su uspješni ljudi. Rade što vole i odlični su u tome, a uz to odlično izgledaju. Donosimo vam nekoliko podataka iz života ovih predivnih muškaraca.

Jake Gyllenhaal

Jake Gyllenhaal talentirani je glumac. Osim što glumi, u slobodno vrijeme slama srca. Redovito se nalazi na vrhovima ljestvica najpoželjnijih neženja i najzgodnijih muškaraca na svijetu. Iako je hodao s brojnim holivudskim ljepoticama, nijedna nije uspjela osvojiti njegovo srce.

Richard Madden

Richard je počeo glumiti u svojoj 11. godini. Danas je najpoznatiji po ulozi Robba Starka u megapopularnoj seriji Game of Thrones.

Aaron Taylor-Johnson

Nevjerojatno, ali nespretni Dave Lizewski iz filma Kick-Ass i naočiti Vronski iz najnovije filmske adaptacije Ane Karenjine ista su osoba. Naime, igrao ih je isti glumac – Aaron Taylor-Johnson.

Zac Efron

29 mu je godina tek. Bez obzira na godine, iza sebe ima već 15 godina karijere. Studentice ga najbolje pamte po ulozi Troyja Boltona u tinejdžerskom filmu High School Musical, dok je furao Bieber frizuru prije Biebera. Otada je izrastao u pravoga muškarca koji iz jedne u drugu ulogu izgleda sve bolje.

Matthew Lewis

Matthewa svi fanovi Harryja Pottera pamte po liku Nevillea Longbottoma. Godinama poslije ove uloge, pokazao je da magija doista postoji, postavši model u reklami za Hugo Boss.

Chris Evans

Klinci iz njegova djetinjstva nikad ne bi rekli da će njihov nepopularni kolega jednog dana postati superheroj. Ipak, već tada Chris je sanjao o glumačkoj karijeri. Danas ga najbolje znamo kao Kapetana Ameriku iz Marvelovih filmova. Chris je dokaz da se snovi mogu ostvariti.

Sebastian Stan

Kao tinejdžer, pojavljivao se u jednostavnijim ulogama u televizijskim serijama. Danas je Sebastian, kao i Chris Evans, dio Marvelova svemira. Glumio je Buckyja Barnesa u filmu The Avengers.

Daniel Sharman

U tinejdžerskim godinama nije imao zapaženije uloge. Danas je bog. U filmu Immortals glumi grčkog boga rata, Aresa.

Josh Peck

Josh je postao slavan ulogom bucmastog tinejdžera u seriji Drake & Josh. Onda je odlučio zaposliti osobnog trenera i otići na dijetu. Uskoro se transformirao u vitkog, naočitog muškarca. Posljednje su mu uloge u filmovima The Wackness i Red Dawn.

Nicholas Hoult

Svi vjerojatno pamtimo Nicholasa po ulozi dječaka u flimu About a Boy, gdje je glumio s poznatim Hughom Grantom. Sada kad je odrastao, najpoznatiji je po ulogama u filmovima Warm Bodies i X-Men.

Ryan Seacrest

Ryan je voditelj televizijske emisije American Idol. godine 2009. bio je najplaćeniji televizijski voditelj u čitavoj povijesti televizije, potpisavši ugovor od 45 milijuna dolara.

Liam Payne

Kad je bio tinejdžer, Liam je u školi često bio žrtva verbalnog i emocionalnog nasilja. Danas ga obožavaju djevojke, ali i momci, širom svijeta. Popularnost je stekao nakon sudjelovanja u X Faktoru, postavši član benda One Direction.

Henry Cavill

Navodno su ga u školi zvali debeli Cavill. Tada nisu mogli ni sanjati da će u budućnosti postati nevjerojatni Superman.

Jude Law

Ni kolegama iz djetinjstva Judea Lawa nije bilo nakraj pameti da će jednog dana biti glavni holivudski zavodnik.

Joe Manganiello

Nekoć je bio žgoljav i nosio naočale. Danas je jedan od najzgodnijih holivudskih glumaca. Uspješno je odradio uloge u seriji True Blood te filmovima Magic Mike i Justice League. Dio je savršenog para Vergara-Manganiello. Momci zavide njemu, djevojke zavide Sofiji, dok njih dvoje uživaju u braku.

Justin Timberlake

Iako je današnjim studenticama Justin odavno prirastao srcu, tek kad je promijenio frizuru, njegova je karijera uznapredovala. Danas je jedan od najuspješnijih izvođača na svijetu. Bavi se glumom, plesom, sklada muziku, a uz to je i sretan suprug i otac.

Craig David

Craig David jedan je od slavnih muškaraca koji je prošao veliku fizičku transformaciju otkad je bio dijete. Britanski pjevač i tekstopisac ne samo da je osvojio svjetske glazbene ljestvice, već je i pobijedio bitku nad samim sobom te isklesao savršeno tijelo.

Bacite oko na fotogaleriju.

FOTO: FLICKR