LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sportska natjecanja

FOTO: Odigrano prvo kolo Alumni Futsal Lige; sezona djeluje obećavajuće

Čvrste utakmice obilježile su prvo kolo Alumni Futsal Lige. Pogledajte koje su momčadi odnijele pobjedu i kakva su očekivanja ove sezone.

Čvrste utakmice obilježile su prvo kolo Alumni Futsal Lige. Pogledajte koje su momčadi odnijele pobjedu i kakva su očekivanja ove sezone.

Odigrano je prvo kolo Alumni Futsal Lige, a već smo sada imali prilike vidjeti da je pred nama jedna iznimno kvalitetna sezona.

VAR je i u krnjem sastavu nadigrao Futsal MEF pogotkom Bojana Kubovića u 18. minuti. Medicinari su dobro izgledali na terenu i s pravom mogu očekivati borbu za jedno od prva četiri mjesta koja vode u Ligu prvaka.

Odličnu utakmicu prikazali su nam momci iz Više Žutih i FC Uspinjača Gimka U-19. U utakmici punoj preokreta i dobrih poteza Stipe Vrdoljak hat trickom donio je bod u posljenjim sekundama utakmice, iako su mlade snage Gimke, predvođene Franom Vukelićem, bile iznimno blizu pobjedi.

Luka Ploče nadigrala je Futsal Megaton i slavila 2:0 pogodcima odličnih Nevena Zonjića i Antonia Vučkovića. Obje momčadi pokazale su se u ozbiljnom izdanju i vjerujemo da ćemo od njih vidjeti još dobrih utakmica.

MC Plus – Poliklinika Ribnjak apsolutno je opravdala epitet jednog od glavnih pretendenata na naslov prvaka. E2GO nije imao rješenje za Matiju Rajha, koji je zabio 3 pogotka i još dodao dvije asistencije. Na kraju utakmice na semaforu je stajalo 8:1.

U skupini B prvo je Koios nadigrao Futsal FFZG s visokih 6:0. Hat trick upisao je Sebastijan Bakran, koji je dodao i jednu asistenciju i pokazao da njegova ekipa misli ozbiljno odmah od samog početka. FFZG može i mora bolje u sljedećim utakmicama.

Čvrsta utakmica bila je i između ekipa INXELO Technologies i La Familia Wolt, u kojoj je na kraju slavio INXELO pogotkom Domagoja Živkovića u 17. minuti. Vidjeli smo tu nekoliko odličnih akcija, pogotovo na osovini Dekanić-Grubeša, prvotimaca Futsal Dinama, i vjerujemo da momci imaju visoka očekivanja ove sezone.

Čvrstu utakmicu gledali smo i u posljednje dvije utakmice dana. Prvo su na terenu bili Nutrivision i Plavi mjesec. Utakmici je presudio autogol Martina Oreča u zadnjoj minuti. Na kraju su momci iz Nutrivisiona napustili teren bez bodova unatoč dobro prikazanoj igri.

Slično kao i u predzadnjoj utakmici pogodak je pao u posljednjoj minuti utakmice. Futsal FER slavio je pogotkom Luke Lukačevića, dok dečki iz UNISPORT ZG – SZZG-a moraju pokazati više ako žele ostaviti neki trag u ligi.

FOTO: ALUMNI FUTSAL LIGA