LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Knjiga svima i svuda

Iskoristite sajamsku ponudu ovogodišnje Noći knjige i nagradite se omiljenim naslovima

Jedna je od ključnih točaka ove akcije online-platforma Knjiga svima i svuda, na kojoj se može provjeriti ponuda hrvatskih nakladnika koji nude knjige po posebnim cijenama.

Jedna je od ključnih točaka ove akcije online-platforma Knjiga svima i svuda, na kojoj se može provjeriti ponuda hrvatskih nakladnika koji nude knjige po posebnim cijenama.

Ove godine, od 23. do 28. travnja, Hrvatska obilježava Noć knjige kao i velike prodajne akcije nazvane Knjiga svima i svuda. Ta akcija predstavlja pravi raj za sve ljubitelje pisane riječi jer će im omogućiti da kupe svoje omiljene naslove po posebnim akcijskim cijenama, kako online tako i u brojnim knjižarama diljem zemlje koje su se prijavile za sudjelovanje.

Jedna je od ključnih točaka te akcije online-platforma Knjiga svima i svuda, na kojoj se može provjeriti ponuda hrvatskih nakladnika koji nude knjige po posebnim cijenama. Osim toga, mogu se pregledati odabrana izdanja, istražiti bogata ponuda iz webshopova ili fizičkih knjižara te se informirati o svemu što vas zanima o sajamskoj ponudi.

Ono što akciju čini još privlačnijom jest mogućnost pregleda knjižara koje su se pridružile akciji diljem Hrvatske. Samo jedan klik na preglednik knjižara omogućuje vam da saznate koje knjižare u vašem gradu nude popuste u sklopu akcije, što je sjajna prilika za sve one koji preferiraju tradicionalni doživljaj kupovine knjiga.

Cijela inicijativa provodi se pod okriljem Zajednice nakladnika i knjižara Hrvatske gospodarske komore, uz podršku važnih partnera poput Ministarstva kulture i medija te same Hrvatske gospodarske komore.

Za vas smo izdvojili neke od naslova po promotivnim cijenama: Ime Ruže – Umberto Eko, Ako sve i nestane – Jens Liljestrand, Vrabac – Mary Doria Russell, Ljubav dolazi polako – Janette Oke, Stakleni dječak – Zanyar Adami. 
 

FOTO: PEXELS