LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Mreža stručnjaka za transfer znanja

YUFE: Kako ojačati komunikacijske vještine u poslovnoj interakciji?

U fokusu je radionice razumijevanje „mekih vještina" (soft skills) ključnih za uspješnu suradnju između znanstvenika, stručnjaka i partnera iz gospodarstva i zajednice.

U fokusu je radionice razumijevanje „mekih vještina" (soft skills) ključnih za uspješnu suradnju između znanstvenika, stručnjaka i partnera iz gospodarstva i zajednice.

U sklopu nastojanja za unapređenje suradnje između znanstvenika, stručnjaka za transfer znanja i tehnologije te poslovnih sektora, YUFE Mreža stručnjaka za transfer znanja organizira dvosatni online trening pod nazivom „Effective Engagement Skills – Communication". Ovaj edukativni događaj održat će se 11. siječnja, s početkom u 11 sati i trajat će do 13 sati.

Iskusni predavači s renomiranog Sveučilišta u Essexu predstavit će ključne aspekte komunikacijskih vještina relevantnih za znanstvenike i znanstvene menadžere. Stephanie Humphries (Acting Head of Knowledge Exchange), Dorian Hayes (Knowledge Exchange Manager – Social Sciences) i Andy Mew (Head of Start-Up Support) podijelit će s polaznicima svoje bogato iskustvo.
 


VEZANO: Kako izgleda Career Speed Dating?



Soft skills


U fokusu je radionice razumijevanje „mekih vještina" (soft skills) ključnih za uspješnu suradnju između znanstvenika, stručnjaka i partnera iz gospodarstva i zajednice. Polaznici će dobiti uvid u konkretne metode i alate koje Sveučilište u Essexu primjenjuje u razvoju ovih važnih vještina.

Ova edukacija dio je modularnog programa obuke u okviru EU projekta YUFERING, fokusiranog na jačanje mekih vještina u procesima sustvaranja. Radionici se možete priključiti klikom na direktnu poveznicu, a prethodna registracija nije potrebna.

Pridružite se YUFE Mreži stručnjaka za transfer znanja te unaprijedite svoje komunikacijske vještine!

FOTO: FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA