LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Krađa u studentskom domu

TRAŽI SE LOPOV Ukradene gaćice poznate marke

Osim što studenti/ce ostavljaju korištene britvice, dlake i korištene uloške po kupaonicama studentskih domova, izgleda da je krenuo i val krađa.

Osim što studenti/ce ostavljaju korištene britvice, dlake i korištene uloške po kupaonicama studentskih domova, izgleda da je krenuo i val krađa.

Život u studentskom domu pun je iznenađenja, no ona nisu uvijek ugodna. U to se uvjerila djevojka kojoj su ukradene crne gaćice poznate marke – i nije jedina.

FOTO; FB Studentski dom "Stjepan Radic" - "Sava"/ screenshot via Canva
 

 VEZANO: Kolegijalnost je napustila studentski dom: „rezerviranje mjesta“ u zajedničkim učionicama



Djevojka koja živi u istom studentskom domu, ostala je bez šampona za kosu, koji je također bio poznate marke i njegova cijena nije malena kreće se i do 30 eura.

FOTO: FB Studentski dom "Stjepan Radic" - "Sava"/ screenshot via Canva
 
Obje djevojke žive u studentskom domu „Stjepan Radić“ te se čak radi o istom paviljonu. Označava li to početak vala krađi?

Ovo nije prvi put da u studentskim grupama na društvenoj mreži Facebook, stanari studentskih domova mole kradljivce da im vrate stvari. U većini slučajeva se radi o odjeći poznatih brendova, a krade se sve – od gaćica i čarapa do hudica.

S obzirom na to da studenti nemaju mjesta za sušenje odjeće unutar soba, ostavljaju odjeću da se suši na hodnicima. No, živjeti u strahu od toga da će netko uzeti vaše gaćice nije ugodno.

Preporučujemo da brendiranu odjeću ipak sušite na radijatoru u sobi.
FOTO: FB SCREENSHOT VIA CANVA, ILUSTRACIJA