LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Hrvatska akademska zajednica Ekonomskog fakulteta

Ovogodišnje izdanje Poduzetničke akademije stiže „na visokim petama”

Predavačice će sudionicima konferencije u obliku kraćih predavanja i panel rasprava pružiti svoj pogled i osvrt na poduzetništvo, objasniti kako je izgledao njihov put u poslovnom svijetu te s kojim problemima su se susretale kao žene u svom karijernom napredovanju.

Predavačice će sudionicima konferencije u obliku kraćih predavanja i panel rasprava pružiti svoj pogled i osvrt na poduzetništvo, objasniti kako je izgledao njihov put u poslovnom svijetu te s kojim problemima su se susretale kao žene u svom karijernom napredovanju.

Hrvatska akademska zajednica Ekonomskog fakulteta najavljuje peto izdanje Poduzetničke akademije, konferencije koja okuplja najatraktivnija imena iz poslovnog svijeta. Ovogodišnje izdanje ističe se temom Uspjeh na visokim petama stavljajući fokus na uspješne hrvatske poduzetnice i žene na vodećim pozicijama korporativnog svijeta. Cilj projekta je potaknuti studente na samostalnost, poduzetničko razmišljanje i važnost općeg razumijevanja poduzetničkih načela. Konferencija će se održati 26. travnja 2024. godine u dvorani 3 na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu s početkom u 10 sati.

Predavačice koje će svojim izlaganjem obogatiti ovaj projekt su Petra Puntarić, poduzetnica i podcasterica, Lana Jurčević, poznata pjevačica i poduzetnica, Klaudija Kelemović, vizažistica i poduzetnica, Matea Detelić, osobna trenerica i influencerica, Vedrana Likan, direktorica u Colliersu Hrvatska, Slovenija i Bosna i Hercegovina te stručnjakinja za nekretnine, Danijela Princi Grgat, osnivačica Princi Consultinga i predsjednica Hrvatskog instituta za financijsku edukaciju, Ana Vrbošić, financijska direktorica u Rog - joma d.o.o. i potpredsjednica Hrvatskog instituta za financijsku edukaciju, Mirna Matković, poduzetnica i osnivačica tvrtke Ženski recenziRaj, Ivana Radić, poduzetnica i osnivačica udruge Međunarodne mreže poslovnih žena te Sara Peranić, poduzetnica te savjetodavna terapeutkinja.

Predavačice će sudionicima konferencije u obliku kraćih predavanja i panel rasprava pružiti svoj pogled i osvrt na poduzetništvo, objasniti kako je izgledao njihov put u poslovnom svijetu te s kojim problemima su se susretale kao žene u svom karijernom napredovanju. Poduzetnička akademija ne samo da nudi uvid u svijet poduzetništva već i konkretne savjete kako se istaknuti u gomili, inspirativne priče žena koje su slijedile svoje snove i uspjele. Osim toga, sudionici će iz prve ruke saznati kako uspješno balansirati privatne obveze i poslovnu karijeru.

FOTO: Raspored događanja Poduzetničke akademije / Hrvatska akademska zajednica Ekonomskog fakulteta

Prijave za Poduzetničku akademiju su besplatne i vrše se isključivo putem obrasca na sljedećoj poveznici.
FOTO: HRVATSKA AKADEMSKA ZAJEDNICA EKONOMSKOG FAKULTETA