LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Rijeka 10-12. travnja

Udruga „Drugo more" traži volontere za festival „Moje, tvoje, naše"

Festival „Moje, tvoje, naše" kroz predavanja, umjetničke instalacije i nastupe propituje pitanje vlasništva i mogućnosti razmjene dobara i znanja u suvremenom svijetu.

Festival „Moje, tvoje, naše" kroz predavanja, umjetničke instalacije i nastupe propituje pitanje vlasništva i mogućnosti razmjene dobara i znanja u suvremenom svijetu.

Udruga Drugo more

Drugo more je neprofitna organizacija koja se bavi produkcijom, promocijom, istraživanjima, obrazovanjem i diseminacijom informacija u području kulture u Rijeci.

Osnovana je 1999, a s radom je počela 2002.

Udruga organizira i čitav niz teorijskih predavanja, okruglih stolova i edukacijskih programa koji, prvenstveno mladima, nudi mogućnost stjecanja znanja vezanih uz organizaciju i djelovanje u području nezavisne kulturne scene kroz radionice, predavanja i praktičan rad.

Vizija Drugog mora je postati jednom od jačih organizacija za promociju suvremenog kulturnog stvaralastva i teorije te središnjeg informacijskog, medijacijskog i edukacijskog centra za kulturne djelatnosti.

Festival Moje, tvoje, naše

Festival Moje, tvoje naše u Rijeku dovodi goste iz Hrvatske, ali i iz cijelog svijeta (Poljska, Švedska, Slovenija, Italija), a tematizira odnos građana, javnog prostora grada i upravljajućih struktura te propituje modele građanske participacije u prostornom razvoju grada.

Festival se održava od 10. do 12. travnja na četirma lokacijama: MMSU, Hartera, Filodrammatica i klub Život te uključuje:

 - 3 panela s predavačima:

(MOJE) ISKUSTVO GRADA

(TVOJE) UMJETNIČKE INTERVENCIJE

(NAŠE) JAVNO OKUPLJALIŠTE

- izložbu s umjetnicima:

O NELAGODI PROMATRANJA GRADA

 - radionicu u Harteri s lokalnom publikom

URBANISTIČKA POČETNICA

2 tuluma u klubu Život sa svima!

Volonteri

Udruga Drugo more traži volontere koji će se baviti stranim gostima i sudionicima simpozija te pomoći oko postava i uređenja prostora u Harteri za održavanje radionice i prezentacije. Volonterima nude nova korisna iskustva i priliku za druženje te upoznavanje najneobičnijih umjetnika i predavača.

Rok prijave je do 7. travnja, a svoj podatke možete poslati na mail: petra@drugo-more.hr

FOTO: DRUGO MORE