LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Vikend urbane zabave

Novi Zagreb ne spava: manifestacija „Street Life“ sljedeći vikend na Zagrebačkom Velesajmu

Na Zagrebačkom velesajmu 24. i 25. svibnja 2014. očekuje vas vikend urbane zabave i druženje uz bogat program – „Street Life“.

Na Zagrebačkom velesajmu 24. i 25. svibnja 2014. očekuje vas vikend urbane zabave i druženje uz bogat program – „Street Life“.

Na Zagrebačkom velesajmu 24. i 25. svibnja 2014. očekuje vas vikend urbane zabave i druženje uz bogat program – Street Life

Street Life je novi program Zagrebačkog velesajma, a cilj mu je pružiti dvodnevnu zabavu za cijelu obitelj: od onih najmlađih do onih najstarijih.

U ta dva dana moći ćete pronaći različitu gastro-ponudu te sudjelovati u zanimljivom sadržajnom programu koji uključuje sport i zabavu.

Street music

Svim mladim talentiranim ljudima daje se prilika da ih se vidi i čuje. Snimili ste pjesmu, svirate s ekipom za svoju dušu? Dođite i predstavite se na ZV Street Lifeu. Dosta vam je komercijalnog zvuka koji trešti sa svake radio stanice? Nema problema.

Poslušajte bendove poput Londinera, Vikend revolucije, Mjuzikla i Navarra.

Osim bendova, samo za posjetitelje Street lifea svirat će i DJ Hrwo e, poznati zagrebački DJ s bogatim iskustvom sviranja po klubovima diljem Hrvatske.

Adrenalinska motor-atrakcija

Za sve željne adrenalina Demo team iz udruge Karavana za život – bikeri na cesti prezentirat će sigurnu vožnju na motoru i vožnju spretnosti, a Dejan Špoljar, najbolji hrvatski stunter, tijekom cijelog vikenda izvodit će neviđene akrobacije na motoru: vožnja u krug na 1 kotaču, na vilici motora, s nogama preko volana…

Rekreativci, pridružite se!

Vježbajte uz street workout. Street workout ili ulično vježbanje bazira se na vježbama vlastitim tijelom, zanimljivo je kako za vježbače tako i za publiku. Naučene vještine povezuju se u koreografiju i prezentiraju uz muziku kao freestyle.

U subotu radionicu street workouta vodi ekipa Bar brothersa (sudionici prošlogodišnjeg svjetskog prvenstva u Street workoutu).

Akrobacije u zraku

Aerial straps omogućuju izvođenje rotacije, salta i izdržaja u zraku. Potekli su od gimnastičkih karika sredinom prošlog stoljeća. Za razliku od karika, nemaju drveni dio, već se traka osigurava oko zgloba. Zahtijevaju snagu i fleksibilnost koja pokrete pretvara u pravu umjetnost.

Malu prezentaciju i radionicu vodit će Darious Zienzis.

Let's dance – open air

Iza 21:00 zaplešite na plesnjaku. Ulaštite plesne cipelice i pokažite svoje najbolje plesne korake. Pleše se bez obzira na godine, iskustvo i na različitu muziku.

Nastupit će i plesni studio HIP HOP HOUSE, plesna udruga ustanovljena 2008. godine s ciljem promoviranja urbanih plesnih stilova i kreativnog rada s djecom. Hip Hop House putuje po mnogim natjecanjima i festivalima, gdje osvaja brojne nagrade.

Nogometni street turnir

Igrate nogač s ekipom iz kvarta? Sjajno. Dođite na Street Life gdje se organizira i nogometni street turnir – Medo.

Prijavite se putem prijavnog obrasca.

Radno vrijeme STREET LIFEA: 11 do 23 sata, a cijena ulaznice iznosi 10 kuna.

Na Street Lifeu se priprema i:

- Antique & Design buvljak: kupnja različitih starina, antiknog namješataja, numizmatičkih zbirki, slika, knjiga, satova, starog oružja – u subotu 24. svibnja od 11 do 17 sati

- Bic spring market (razmjena, kupnja i prodaja bicikala, dijelova opreme)

I neka netko još kaže da Novi Zagreb samo spava!

Više o Street Lifeu na stranicama Zagrebačkog Velesajma i na Facebook stranici.

FOTO: ZV