LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Zamijenite dom vikendicom na luksuznoj lokaciji

HomeExchange stigao u Hrvatsku!

Najpoznatija internetska stranica i tvrka za razmjenu domova HomeExchange.com otvorila je ured u Zagrebu.

Najpoznatija internetska stranica i tvrka za razmjenu domova HomeExchange.com otvorila je ured u Zagrebu.

HomeExchange.com, tvrtka koja već 20 godina ljudima diljem svijeta nudi zamjenu doma vikendicom na nekoj od egzotičnih destinacija, stigla je u Hrvatsku.

Tvrtka HomeExchange nudi besplatan smještaj u gotovo svim dijelovima svijeta. Njihov cilj je omogućiti zaljubljenicima u putovanja da otputuju kamo su oduvijek željeli te da stvore lijepe uspomene iz različitih sredina, a sve to uz besplatan smještaj.

Budući da je Hrvatska jedna od top destinacija korisnika diljem svijeta, osnivači Ed Kushins, Jim Picklell i William Heizner odlučili su otvoriti ured u Zagrebu. Sva trojica su proputovala svijet i otvorila urede u više od 150 zemalja. Njihova ponuda uključuje preko 50 tisuća kuća, a da je projekt i više nego uspješan govori i činjenica da 250 tisuća ljudi godišnje razmijeni domove.

Porastu popularnosti tvtke HomeExchange.com doprinio je film Praznik u kojem Kate Winslet i Cameron Diaz zamijene domove.

Članovi HomeExchangea svoja su iskustva podijelili na internetskoj stranici. Zato, ako ste u nedoumici, svakako pročitajte priče drugih koje će vas potaknuti da krenete u nezaboravnu pustolovinu.

Ako želite provesti neko vrijeme u New Yorku, Londonu, Parizu ili na Novom Zelandu, u Mexicu ili Dubaiju, postanite član HomeExchangea i platite godišnji iznos od 480 kuna. Očekuje vas nezaboravno iskustvo u mjestu o kojem ste oduvijek sanjali.

Sve detaljnije upute i informacije možete pronaći na internetskoj stranici tvrtke.

FOTO: WIKIPEDIA