LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Hvalevrijedan projekt ZKLS-a

Zagrebački klub livanjskih studenata pokreće fond za stipendije

Ideja je nastala tijekom neformalnih druženja u studentskim sobama, gdje su uvidjeli kako mnogi studenti moraju uz redovito studiranje raditi neki posao da bi ''pokrpali'' svoj mjesečni budžet.

Ideja je nastala tijekom neformalnih druženja u studentskim sobama, gdje su uvidjeli kako mnogi studenti moraju uz redovito studiranje raditi neki posao da bi ''pokrpali'' svoj mjesečni budžet.

Zagrebački klub livanjskih studenata odlučio je ovu akademsku godinu pokrenuti projekt fonda za stipendiranje studenata. Kako su objavili na svojim službenim stranicama, ideja je nastala tijekom neformalnih druženja u studentskim sobama, gdje su uvidjeli kako mnogi studenti moraju uz redovito studiranje raditi neki posao da bi ''pokrpali'' svoj mjesečni budžet. Iz navedenog razloga, odlučili su pokrenuti ovaj hvalevrijedan projekt u nadi da će tako olakšati studiranje livanjskim studentima u Zagrebu.

Predsjednik ZKLS-a Tomislav Pavić otkrio nam je kako su u suradnji sa prijateljskim udrugama i partnerima, Livanjskom zajednicom CH i HNNK Livno Oakville iz Kanade, osigurana početna sredstva za ovaj projekt, što je ujedino i omogućilo objavu natječaja za stipendiranje. S obzirom da ZKLS nema stalan godišnji proračun, već svoja sredstva dobiva iz mnogih gradskih i županijskih institucija, nadaju se da će i ostali prepoznati ovaj trud i uložiti u budućnost.

Konačan broj stipendija ovisit će o ulaganjima ostalih tvrtki i institucija, a studenti ZKLS-a, kao i sam predsjednik, nadaju se da će se ovaj projekt transformirati u pravi fond za stipendije sa redovitim prihodima te da će postati tradicija i poticaj drugima. Ukoliko je neka tvrtka ili institucija zainteresirana za suradnju, može se javiti na mail info@zkls.hr.

O uvjetima natječaja možete pročitati na stranici ZKLS-aNatječaj je otvoren do 13. prosinca 2013. godine, a rezultati će biti objavljeni 18. prosinca, na proslavi pete godišnjice ZKLS-a. 

FOTO: FACEBOOK