LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Uniri class

Sveučilište u Rijeci raspisalo natječaj za projekte u obrazovanju

O detaljima slanja prijava možete pronaći na stranicama Sveučilišta.

O detaljima slanja prijava možete pronaći na stranicama Sveučilišta.

Sveučilište u Rijeci raspisalo je novi natječaj za dodjelu sredstava potpore projektima za unapređenje kvalitete nastave i izlaznih kompetencija studenata Sveučilišta u Rijeci. Natječaj se odvija u okviru programa Istraživačko-razvojni projekti u obrazovanju – UNIRI CLASS, a projekti će se odvijati putem programske linije A1 ― Otvoreno personalizirano obrazovanje.

Kroz projekte će se razvijati interdisciplinarni programi za stjecanje mikrokvalifikacija s definiranim skupovima ishoda učenja, odnosno personalizirani kurikulum. Cilj je produbljivanje specifičnih kompetencija studenata.

Natječaj će se odviti u tri faze ― pretprijava, evaluacija pretprijava i usuglašavanje te cjelovita prijava pozitivno ocijenjenih pretprijava.

Faza pretprijava odvija se do 23. studenog 2021, tijekom koje zainteresirani trebaju dostaviti pretprijave u obliku koncepta, odnosno nestrukturirani sažeti opis projekta.

Za potencijalne prijavitelje/ice bit će održana pripremna radionica 9. studenog u 14:30 preko Zoom platforme. Zainteresirani se mogu priključiti na linku

Oni koji prođu prvi selekcijski krug trebat će podnijeti cjelovite prijave do 30. prosinca 2021. 

Puni tekst natječaja možete pronaći na linku.
FOTO: SVEUČILIŠTE U RIJECI