LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Stipendije izvrsnim studentima u Rijeci

Sveučilište u Rijeci objavilo natječaj za dodjelu stipendija za izvrsnost

Ukupno će se dodijeliti 100 stipendija u iznosu od 800 kuna mjesečno za razdoblje od 10 mjeseci. Prijave se zaprimaju zaključno do 12. veljače 2016. godine.

Ukupno će se dodijeliti 100 stipendija u iznosu od 800 kuna mjesečno za razdoblje od 10 mjeseci. Prijave se zaprimaju zaključno do 12. veljače 2016. godine.

Sveučilište u Rijeci je objavilo natječaj za dodjelu stipendija za izvrsnost za 2015./2016 akademsku godinu. Ukupno će dodijeliti 100 stipendija u iznosu od 800 kn mjesečno za razdoblje od 10 mjeseci (od 1. listopada 2015. do 31. srpnja 2016. godine). Prijave na natječaj zaprimaju se zaključno s 12. veljače 2016. godine

Pravo prijave na natječaj imaju redoviti studenti državljani RH/EU koji studiraju na preddiplomskim, diplomskim i integriranim sveučilišnim studijima te preddiplomskim stručnim i specijalističkim diplomskim stručnim studijima Sveučilišta u Rijeci koji ispunjavaju osnovne kriterije uspješnosti za dodjelu stipendija za izvrsnost utvrđene Pravilnikom o dodjeli stipendija za izvrsnost studentima Sveučilišta u Rijeci od 6. veljače 2015. godine

Prijave se mogu podnijeti isključivo elektroničkim putem, odnosno ispunjavanjem online prijavnog obrasca koji se nalazi na mrežnim stranicama Sveučilišta. Prijaviti se može jedino uz pomoć vlastitog elektroničkog identiteta iz sustava AAI@EduHr. Ukoliko se kandidat nije u mogućnosti prijaviti pomoću tih korisničkih podataka, mora se javiti LDAP administratoru matičnog visokog učilišta čije kontakte možete pronaći na poveznici.

Kako bi prijava bila potpuna, ona mora sadržavati ispunjeni prijavni obrazac te sve propisane priloge koje je potrebno skenirati te uploadati na SharePoint portal Sveučilišta. Prijave s nepotpunom dokumentacijom, neovjerenim obrascem od strane matičnog visokog učilišta kao i one koje ne budu podnesene do utvrđenog roka, neće se razmatrati. Više detalja o natječaju i popis potrebne dokumentacije možete pronaći na poveznici.

FOTO: UNIRI