LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Prehrambeni sektor

Sveučilište u Parmi dodjeljuje stipendije za dvogodišnji magistarski studij

Prva godina odvija se na kampusu Sveučilišta u Parmi, dok je druga godina predviđena za online studij, čime se omogućuje fleksibilnost i prilagodba studentima iz cijelog svijeta.

Prva godina odvija se na kampusu Sveučilišta u Parmi, dok je druga godina predviđena za online studij, čime se omogućuje fleksibilnost i prilagodba studentima iz cijelog svijeta.

Talijansko Sveučilište u Parmi poziva studente na prijavu za stipendije u sklopu programa Globalni zakon o hrani  izazovi i inovacije održivosti. Ovaj dvogodišnji magistarski studij namijenjen je studentima s završenim preddiplomskim studijem iz prava, političkih znanosti, ekonomije, poslovne ekonomije i menadžmenta te sociologije.

Cilj studija je educirati stručnjake specijalizirane za prehrambeni sektor, koji će se baviti izazovima održivosti i inovacija u agroprehrambenoj industriji iz različitih pravnih, političkih, socioloških, poljoprivrednih i ekonomskih perspektiva. Programom se prvenstveno želi obrazovati pravne stručnjake sposobne odgovoriti na potrebe društva, koje se sve više otvara novim profesionalnim ulogama u različitim disciplinama. 

Državna firma stipendira najuspješnije studente FŠDT-aPrva godina odvija se na kampusu Sveučilišta u Parmi, dok je druga godina predviđena za online studij, čime se omogućuje fleksibilnost i prilagodba studentima iz cijelog svijeta.

Kako u odnosu na naše EURO protivnike stojimo u „utakmici” ulaganja u obrazovanje i (ne)zaposlenost mladih?Prijave su otvorene do 30. lipnja 2024. godine, a svi zainteresirani studenti mogu se prijaviti preko sljedećeg linka. Detaljnije informacije o programu možete pronaći na web-stranici Sveučilišta u Parmi.
IZVOR: STIPENDIJE.INFO
FOTO: SVEUČILIŠTE U PARMI