LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Financijska podrška za studente

Stipendije vrijedne gotovo tisuću eura dodijeljene studentima uz napomenu: „Izabrali ste najbolje sveučilište u Hrvatskoj“

Jedanaestero studenata sa Sveučilišta Sjever zaprimilo je stipendije od Gradskog vijeća Grada Koprivnice.

Jedanaestero studenata sa Sveučilišta Sjever zaprimilo je stipendije od Gradskog vijeća Grada Koprivnice.

Peto je javno sveučilište po broju studenata Sveučilište Sjever koje se na toj poziciji našlo u razdoblju od 10 godina. U ponedjeljak, 30. listopada 2023. godine, 11 studenata s tog sveučilišta zaprimilo je stipendije u obliku jednokratne financijske pomoći u visini od 968 eura te će ukupno iz proračuna Grada Koprivnice za njih biti utrošeno 10 648 eura, piše Epodravina.hr.
 

Izuzetna financijska potpora


Ove vrijedne stipendije u ime Grada Koprivnice studentima je uručio gradonačelnik Mišel Jakšić, a u ime Sveučilišnog centra Koprivnica prorektor Mario Tomiša.

 

„Čestitam vama studentima što ste izabrali Sveučilište Sjever, dolazite u ruke sjajnih profesora, mentora i to na smjerove za koje vjerujemo da je nešto što je budućnost razvoja ne samo našeg kraja već cijele zemlje.“ – poručio je Jakšić.


Prorektor Mario Tomiša studentima je čestitao na izboru sveučilišta te im poručio da su izabrali najbolje sveučilište u Hrvatskoj.
 

„Zgrade koje trenutno postoje kao dio Sveučilišta Sjever u periodu vašeg programa značajno će se promijeniti jer je u planu niz investicija, a dokaz je to ulaganja u obrazovne programe u Koprivnici.“ – objasnio je Tomiša.

 

FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA