LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
POSAO ZA STUDENTE

Radionica za traženje posla

Radionice „Kako tražiti (i naći) posao?” će se održati 10. i 17. prosinca u dvorišnoj dvorani Fakulteta političkih znanosti.

Radionice „Kako tražiti (i naći) posao?” će se održati 10. i 17. prosinca u dvorišnoj dvorani Fakulteta političkih znanosti.

Kako je traženje posla veoma težak zadatak, čak i kada je u pitanju osoba visokog stručnog obrazovanja, odlučeno je da se uhvati u koštac s tim. Studenti koji završe fakultete uglavnom prikupljaju informacije o sebi i ističu one koje smatraju relevantnima kako bi ih budući poslodavac zapazio i odabrao baš njih.

Stoga je odlučeno da se studentima olakša i krene s radionicama „Kako tražiti (i naći) posao?” koje će 10. i 17. prosinca biti održane u dvorišnoj dvorani Fakulteta političkih znanosti. Kroz program će se studentima pružiti smjernice u traženju i nalaženju posla te ih naučiti specifičnim vještinama kako bi im se olakšala potraga za:

- poslovnim prilikama

- potencijalnim poslodavcima

- uspješnom prijavom za posao.

Svi zainteresirani za sudjelovanje u programu mogu se prijaviti na e-mail adresu: irstojan@unizg.hr do 9. prosinca, a u prijavi je potrebno navesti ime i prezime, e-mail adresu, smjer i godinu studija.

FOTO: MAJA ČIRJAK/STUDENTSKI.HR