LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
SURADNJA VEĆ ČETIRI GODINE

Jeftinije putovanje vlakom za studente iz Brodsko-posavske županije

Subvencionirana mjesečna karta koštat će 75 kuna, a čak 383 studenta će moći putovati neograničeno iz mjesta studiranja. 

Subvencionirana mjesečna karta koštat će 75 kuna, a čak 383 studenta će moći putovati neograničeno iz mjesta studiranja. 

Brodsko-posavska županija i HŽ Putnički prijevoz potpisali su u utorak ugovor o sufinanciranju prijevoza redovitih studenata s područja te županije u ovoj akademskoj godini, vrijedan 290 tisuća kuna, prenosi Glas Istre.

Ugovor su potpisali brodsko-posavski župan Danijel Marušić i predsjednik uprave HŽ Putničkog prijevoza Željko Ukić, a tim ugovorom redoviti studenti će se moći neograničeno koristiti uslugama HŽ Putničkog prometa od 1.prosinca 2022. do 30.rujna 2023. 

Subvencionirana mjesečna karta koštat će 75 kuna, a čak 383 studenta će moći putovati neograničeno iz mjesta studiranja. Ovo je ujedno četvrta godina u kojoj Brodsko-posavska županija i HŽ Putnički prijevoz provode program sufinanciranog prijevoza.
Naravno da želimo što više visokoobrazovanih ljudi, ali želimo isto tako da se mogu i vraćati u Brodsko-posavsku županiju, da to olakšamo njima i njihovim roditeljima. Isto tako, želimo da se jednog dana kao stručnjaci vrate u Brodsko-posavsku županiju, istaknuo je brodsko-posavski župan Danijel Marušić.
FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA