LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
ch-aviation services d.o.o.

Airline and Fleet Data Researcher (Istraživač podataka u avioindustriji) (m/ž)

OVAJ OGLAS JE ISTEKAO!

Zagreb
Ostalo
OPIS POSLA
Naša kompanija bavi se pružanjem aktualnih podataka iz avioindustrije, te veliki broj naših zaposlenika radi upravo ovaj posao - istraživanje i prikupljanje točnih i pouzdanih podataka o industriji. Ti su podaci potom dostupni u našoj online bazi (naravno, samo za klijente koji plaćaju pretplatu 😊). Zamisli da neki od klijenata želi pronaći kontakt izvršnog direktora određene aviokompanije. Ukoliko ima pristup ch-aviation bazi, tamo može pronaći taj podatak – podatak koji si ti istražio.

Opis posla je istraživanje, istraživanje i još malo istraživanja. Svoje radno vrijeme provest ćeš za računalom,  tražeći informacije koje nije uvijek lako pronaći, a zatim ćeš spomenute podatke održavati u velikim Excel tablicama. Budući da je tematika istraživanja avijacija, na poslu ćeš morati mnogo naučiti o toj industriji.

Posao se odvija na engleskom jeziku, a unutar kompanije postoji mogućnost profesionalnog rasta i razvoja. 

ZAŠTO TRAŽIMO TEBE?
Napredno znanje engleskog jezika, napredno poznavanje MS Office paketa (primarno Excela), napredne vještine „Googlanja“, ustrajnost, posvećenost detaljima, strpljenje, interes za učenjem o avioindustriji. 

OSTALE NAPOMENE I UVJETI
Radni jezik je engleski pa i prijava mora biti dostavljena na engleskom jeziku (životopis i motivacijsko pismo). Veselimo se čuti vaše interese i motivaciju! 😊

RADNO VRIJEME
Puno radno vrijeme ili 90% radnog vremena u periodu PON-PET, jutarnja smjena. Dolazak u ured između 7 i 10h.
← Povratak na poslove