LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Zubak Grupa d.o.o.

Agent u kontaktnom centru (m/ž) – Student

OVAJ OGLAS JE ISTEKAO!

Pula
Administracija i uredski poslovi
janja.teglovic@zubakgrupa.hr
Imaš iskustva kao agent (nije glavni uvjet) u kontakt centru i dobro poznaješ engleski jezik (poznavanje još kojeg stranog jezika nije na odmet)? :) Osiguravamo ti stimulativnu satnicu, ugodno radno okruženje i tim motiviranih ljudi. Naš kontakt centar je rasadnik kadrova, a talentiranim, ambicioznim i marljivim studentima omogućavamo zadržavanje u našem sustavu.

ORYX Asistencija sastavni dio Zubak Grupe, bavi se pružanjem vrhunske i pouzdane usluge pomoći na cesti, moru i u kući te drži lidersku poziciju u Hrvatskoj u pružanju pomoći na cesti. Svoje proizvode, osim u Hrvatskoj, trenutačno prodajemo u Austriji, Sloveniji te u Bosni i Hercegovini, a uskoro uz tvoju pomoć i u drugim europskim zemljama. 

O poslu:
Nama je kontaktni centar srce naše usluge, a brzina i kvaliteta ključni su motivi kao i u odjelu servisne mreže. Ovdje nema spavanja (na poslu, naravno). Radi se u smjenama koje pokrivaju sve dane u godini od 0 – 24 h, čak i kad je na TV-u „Igra prijestolja“! Rastemo iz mjeseca u mjesec i ako tako nastavimo, morat ćemo ili dizati kat na zgradi ili početi zapošljavati jako male ljude :). U našem kontaktnom centru vlada iznimno pozitivna atmosfera, ergonomija rada je vrhunska, a kontaktni centar služi nam kao rasadnik kadrova, tako da ako si talentiran, ambiciozan i marljiv, imaš mogućnost zadržavanja u sustavu Zubak Grupe i napredovanja.

Karakteristike prave osobe za nas:
Dobro poznaješ engleski jezik u govoru i pismu te imaš izražene komunikacijske vještine i sklon si timskom radu. Informatički si pismen i imaš organizacijske vještine. Prednost će imati osobe koje imaju iskustvo rada u kontaktnom centru, koje vrlo dobro poznaju prometnice, naselja i geografska obilježja te koje se dobro snalaze u prostoru pomoću digitalnih karti. 

Na kojim jezicima komuniciraju naši agenti?
U našem kontakt centru nalazi se prava mala škola stranih jezika! Komuniciramo s klijentima na hrvatskom, slovenskom, njemačkom, talijanskom, makedonskom i albanskom jeziku. Znaš jedan ili više njih? Što ih više znaš veće su ti šanse da upravo tebe zaposlimo! :)

Lokacija rada:
Velika Gorica
Pula
← Povratak na poslove
VEZANI POSLOVI