LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nagradni natječaj

Studentski.hr i Teatar Exit nagrađuju vas dvjema ulaznicama za predstavu „Dvoje”

Još se niz predstava igra ovog prosinca u Teatru Exit, a čitateljima portala Studentski.hr dijele se dvije ulaznice za predstavu „Dvoje” koja igra 19. prosinca u 20 sati. Nagradni natječaj traje do utorka, 18. prosinca.

Još se niz predstava igra ovog prosinca u Teatru Exit, a čitateljima portala Studentski.hr dijele se dvije ulaznice za predstavu „Dvoje” koja igra 19. prosinca u 20 sati. Nagradni natječaj traje do utorka, 18. prosinca.

Za sve one koji su se zasitili adventiranja i boravka na otvorenom na poprilično niskim temperaturama donosimo primamljiv prijedlog kako ugodno provesti jednu od narednih večeri – odlaskom u Teatar Exit. Još je nekoliko izvedbi preostalo do kraja prosinca, a za predstavu Dvoje, zakazanu za srijedu, 19. prosinca, u 20 sati, Studentski.hr dijeli dvije ulaznice. 

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je lajkati objavu ovoga članka na Facebook stranici portala, podijeliti je na svojem profilu (javno) i ostaviti komentar u kojem objašnjavate zašto biste baš vi trebali osvojiti ulaznice s oznakom osobe koju biste poveli sa sobom. Sudjelovanje je moguće do utorka, 18. prosinca, u 10 sati, nakon čega će se proglasiti pobjednik/pobjednica s najkreativnijim objašnjenje!

Predstava Dvoje, stoji u njenome opisu, kazališna je avantura dvoje vrsnih glumaca i njihovih 14 uloga utopljenih u žamor caffé-barova, zvuk džuboksa, dim cigareta, a sve uz zavodljivi zvuk saksofona. Režirao ju je Matko Raguž, a igraju Bojana Gregorić Vejzović i Dražen Čuček.

Oni koji u nagradnom natječaju neće imati sreće još stignu kupiti ulaznice za spomenutu izvedbu, ali i za dan ranije kada također igra. Ove se subote, 15. prosinca, prikazuju Konstelacije, romantična drama koja istražuje granice slobodne volje, koje također preporučujemo. Premda izvedbe uobičajeno započinju u 20 sati, 19. je prosinca na rasporedu i jedna popodnevna – u 14 sati igra SHAKEspeare na EXit te vas upoznaje s Romeom i Julijom, Hamletom, Ofelijom, Macbethom, Richardom III, Kraljem Learem i mnogim drugim likovima kakve ih još nikada niste vidjeli.


Vezano: 3 ključna razloga zašto pogledati „Konstelacije“ u Exitu


Mala kratka razmišljanja u pauzama između dugih i velikih životnih obveza, kako je Zijah A. Sokolović opisao predstavu Međuigre 0-24, u programu su 20. prosinca. Dugovječni Kauboji još su jednom danima prije prikazivanja rasprodani, pa ih ne možete pogledati 22. prosinca, kada su na repertoaru, ali dan ranije, 21. prosinca, još ima slobodnih mjesta. Dirljiva monodrama Ja, Tata donosi novi život na svijet 27. prosinca, a Taksimetar prikazuje što se događa taksistu dok ulicama Zagreba vozi čitav niz različitih likova. Ovogodišnji će Exitov program okončati Njuške 29. prosinca – jedinstvena mješavina humora, tragedije, oštrine, nježnosti i romantike.

FOTO: WIKIPEDIA