LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
„Zagreb Advent Run”

U nedjelju posebna regulacija prometa

U nedjelju, 8. prosinca, doći će do izmjene tramvajskog i autobusnog prometa u užem gradskom središtu zbog ulične utrke „Zagreb Advent Run”.

U nedjelju, 8. prosinca, doći će do izmjene tramvajskog i autobusnog prometa u užem gradskom središtu zbog ulične utrke „Zagreb Advent Run”.

Ove nedjelje, 8. prosinca, održat će se ulična utrka Zagreb Advent Run zbog koje će doći do izmjene prometa u užem dijelu gradskog središta. Središnjim gradskim trgom tramvajski promet bit će obustavljen između 10:30 i 12:15.

Linije koje inače prometuju preko Trga bana Josipa Jelačića vozit će preko Glavnog kolodvora. Očekuje se i otežan tramvajski promet na dijelu sljedećih ulica: Draškovićeva, Ribnjak, Medveščak, Ksaver, Trg žrtava fašizma i kralja Zvonimira. U spomenutim ulicama moguća su stajanja tramvaja oko 15-20 minuta.

Autobusna linija 118 (Trg Mažuranića – Voltinovo) u periodu između 8:00 i 13:30 prometovat će skraćeno, i to na relaciji od Voltinog do Ulice Božidara Adžije. Autobusi sa stajališta u zoni Adžijine i Magazinske ulice polazit će pet minuta kasnije nego što je to predviđeno prema uobičajenom rasporedu. Vrijeme polaska autobusa iz Voltinog ostaje nepromijenjeno.

Prometovanje Veselog božićnog tramvaja također će biti onemogućeno. Stoga prvi polazak ovog tramvaja ostvarit će se u 14:00. Turistički vlakići neće prometovati između 10:00 i 12:40.

FOTO: FLICKR