LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Volontiranje u Centru za razvoj mladih

CERM otvorio prijave za praksu na portalu Studentski.hr i drugim projektima

Do 23. listopada zaprimaju se prijave za volontersku praksu u Centru za razvoj mladih, odnosno na njegovu portalu Studentski.hr ili pak na volonterskim projektima kao što su studentsko natjecanje Pokretač, Dan knjiga, Maraton karijera. Zainteresirani kandidati, ovisno o svojim afinitetima, prijavljuju se u neke od ukupno devet timova.

Do 23. listopada zaprimaju se prijave za volontersku praksu u Centru za razvoj mladih, odnosno na njegovu portalu Studentski.hr ili pak na volonterskim projektima kao što su studentsko natjecanje Pokretač, Dan knjiga, Maraton karijera. Zainteresirani kandidati, ovisno o svojim afinitetima, prijavljuju se u neke od ukupno devet timova.

Budući da u današnje vrijeme diploma ne garantira uspješno zapošljavanje i zadovoljstvo radnim mjestom, kvalitetna praksa za vrijeme studija nerijetko je prijeko potrebna. Takvu, i to u različitim područjima djelatnosti, pruža Centar za razvoj mladih – CERM. Riječ je o udruzi pod čijim okriljem djeluje najpoznatiji portal za mlade – portal Studentski.hr, koji je krajem rujna ove godine proslavio svoj 6. rođendan, a koja se bavi čitavim spektrom aktivnosti kojima doprinosi društvu znanja, poduzetništva i pozitivnih inicijativa, razvitku i unaprjeđenju položaja mladih u društvu, informiranju i savjetovanju mladih te kojima potiče kulturno-umjetničke, zabavne i edukativne djelatnosti te razvoj politika zapošljavanja mladih, razvija programe aktivnog provođenja slobodnog vremena i sl.

Volonterska praksa u CERM-u odrađuje se tijekom cijele akademske godine, a u ovom su trenutku otvorene pozicije za nove članove u svih njenih devet timova, a to su: novinari, lektori, marketing tim, community management tim, tim za odnose s javnošću, tim multimedije i dizajna, tim ljudskih resursa, tim web-administracije i tim društvene suradnje. Što se radi u pojedinom timu, kakve kvalitete zainteresirani kandidat treba imati i što treba učiniti kako bi postao dijelom nekog od njih – detaljno je razjašnjeno na stranici Tebe tražimo.

Prijave za stjecanje iskustva u organizaciji prepoznatljivoj diljem Hrvatske, iza koje stoji dugogodišnji rad na središnjem studentskom portalu, kao i niz uspješno provedenih volonterskih programa, otvorene su do 23. listopada u 23:59. Po njihovu završetku pozvat će se oni kandidati koji pokažu dovoljno motivacije i entuzijazma kako za osobni razvoj tako i za ulaganje svoje energije i talenata u razvoj udruge kroz koju je dosad prošlo 500-tinjak volontera, od kojih većina danas provodi vrijeme na željenim radnim mjestima.

Valja napomenuti da nove CERM-ove volontere, u prvom redu studente, u narednoj godini očekuje pregršt edukativnih aktivnosti, sati i sati timskog ali i samostalnog rada te neizostavni teambuildinzi, neovisno o gradu iz kojeg dolaze (premda sa sjedištem u Zagrebu, članove imamo u svim hrvatskim krajevima), kao i nove prilike, poznanstva i prijateljstva. Ovisno o timu kojem se pridruže radit će na svakodnevnom isporučivanju svježih vijesti studentima na uvaženom mediju – portalu Studentski.hr – ili pak sudjelovati u organizaciji volonterskih projekata (novih projekata ili novih izdanja) kao što su studentsko natjecanje Pokretač, konferencija Youth Future Croatia, Dan knjiga, Maraton karijera

Centar za razvoj mladih mjesto je gdje uspjeh počinje, složili bi se njegovi bivši i sadašnji članovi, koji su upravo ovdje stekli ono što čini razliku u očima poslodavaca među gomilom prijava za posao. Sada se tebi pruža prilika za isto jer upravo – tebe tražimo!